Minä

Minä olen kiinteistönvälittäjä ja valokuvaaja Juha Rintamäki. Olen suorittanut Keskuskauppakamarin laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) ja vuokrahuoneiston välittäjän (LVV) kokeen. Lisäksi olen näyttänyt ammattiosaamiseni arvostetutussa kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnossa (KiAT).

Olen valokuvannut ammattimaisesti vuodesta 1986. Minulla on myös pitkä historia erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Olen toiminut myös aikaisemmin kiinteistöalalla ja hakenut lisäoppia isännöinninkin puolelta. Olen myös suorittanut talotekniikan peruskoulutuksen.
Vahvin tietämykseni tulee perinnetalojen puolelta, itse myös sellaisessa asuvana.
1800/1900 luvun taitteessa rakennetun hirsirunkoisen maalaistalon kunnostus laskettakoon myös harrastukseksi.

Kiinteistönvälittäjän työ vaatii luonnollisesti juridista osaamista, mutta myös jatkuvasti kehittyvän markkinointimedian hallintaa. On ensiarvoisen tärkeää, että huoneistostasi tai kiinteistöstäsi julkaistavat kuvat ja videot antavat siitä mahdollisimman myyvän ja oikeanlaisen kuvan.
Jos olet aikeissa myydä asuntosi tai kiinteistösi, ota minuun rohkeasti yhteyttä.
Kiinteistönvälityksen yhteystiedot löytyvät etusivulta.

Ensimmäiset oppini valokuvaukseen sain valokuvaaja/graafikko Toivo Anttilalta.
Kipinä alkoi palamaan jo pienenä 70-luvun puolessa välissä, seurattuani mielenkiinnolla kuvan salaperäistä ilmestymistä Toivo Anttilan pimiössä.

Toivo poseeraamassa kotonamme nuorelle valokuvaajan alulle 80-luvun lopulla.
Toivo poseeraamassa kotonamme nuorelle valokuvaajan alulle 80-luvun lopulla.

Toivo siirtyi valokuvaajan ammatista eläkkeelle 70-luvun lopussa. Jos silloin olisin ollut hieman vanhempi, olisin innostuneena nuorena päässyt jatkamaan hänen työtään.

Tämä antoi odottaa itseään vuoteen 1987, jolloin perustin vihdoin Auraan oman pimiön. Alkuun päästäkseni Toivo Anttila luovutti vanhat toimintakuntoiset laitteensa nuorelle valokuvaajan alulle.
Pimiö on ajan saatossa siirtynyt tietokoneelle, ja vanhat laitteet olohuoneen koriste-esineiksi.

Kun etsit ammattitaitoista valokuvaajaa, ota minuun rohkeasti yhteyttä.
Keskustellaan kuvauksista ja tehdään sinullekin kuvat joihin olet tyytyväinen.
Valokuvauksen yhteystiedot löytyvät etusivulta.